СПОРТ ТАРАЎЫНДАҒЫ ШЕТ ТИЛ ӨЗЛЕСТИРМЕЛЕРИН ДУРЫС ПАЙДАЛАНЫЎ ҲАҚҚЫНДА - Утепбергенов, А.Қ.; Кощанов, Ш.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
The article is devoted fo borrowings from English language in the field of sports.