ЗАДАЧА НЕВАНЛИННЫ – ПИКА В МАТРИЧНОЙ ОБЛАСТИ - Нарекеев, Б.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
The article deals with the Nevalinna-Pick problem in the matrix domain for the B class matrix functions and a solution is obtained to the problem. KOMPYUTER GRAFIKASINI O‟RGATISHDA AMALIY DASTUR ISHLAB CHIQISH N.U.O„razboyev – assistent o„qituvchi Muhammad al-Xorazmiy nomidagi Toshkent axborot texnologiyalari universiteti Nukus filiali U.A.Madaminov – assistent o„qituvchi Muhammad al-Xorazmiy nomidagi Toshkent axborot texnologiyalari universiteti Urganch filiali M.A.Avezov– assistent o„qituvchi O.I.Qunnazarov - assistent o„qituvchi Ajiniyoz nomidagi Nukus davlat pedagogika instituti Tayanch so„zlar: dasturlash, android, foydalanuvchilar, IOS, professional, developers, elektron qurulmalar.