ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ҲУДУДЛАРИДА СИЛЛИҚ ҚИЗИЛМИЯ (GLYCYRIHIZAGLABRAL.) ЎСИМЛИГИНИ УРУҒДАН ЭКИБ КЎПАЙТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ибрагимов, М.Ю.; Сабирова, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
The article deals with the ways of improving the technology of seed reproduction of licorice naked (Glycyrihiza glabra L.)in the region of the Republic of Karakalpakstan.