ҚАРАҚАЛПАҚ ХАЛЫҚ ДӘСТАНЫ «АЛПАМЫС»ТЫҢ ДӘСЛЕПКИ ИЗЕРТЛЕНИЎИ ҲӘМ БАСПАДАН ШЫҒЫЎЫ - Турдимов, Ш.Г.; Турдымуратова, А.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
The article deals with the first recording and publication of the Karakalpak folk heroic epos «Alpamis».