ҚОНЫСБАЙ КАМАЛОВТЫҢ ДӨРЕТИЎШИЛИГИН ҮЙРЕНИЎДИҢ ГЕЙПАРА МӘСЕЛЕЛЕРИ - Алламбергенов, К.; Юсупов, Қ.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
In the article research works of the Doctor of the philological sciences, professor Q.Kamalov.