ОЛИЙ ТАЪЛИМДА «ЭЛЕМЕНТАР ЗАРРАЛАР» ФИЗИКАСИНИНГ ФАНЛАРАРО АЛОҚАДОРЛИКДАГИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Давлетниязов, С. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
In the article Elementary particle Physics processes and objects are studied on the basis of the inter subject principle