АЙДОС БИЙ КИМ БОЛҒАН, ЯМАСА ХАЛЫҚ АҢЫЗ ӘПСАНАЛАРЫНЫҢ ТАРИЙХЫЙ ШЫНЛЫҚҚА ҚАТНАСЫ МӘСЕЛЕСИ ҲАҚҚЫНДА ГЕЙПАРА ОЙЛАР - Пазылов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2019)
The article deals with the analysis of contradicting ideas about Aydos biy based on some written recourses.