И.ЮСУПОВТЫҢ «АКАЦИЯ ГҮЛЛЕГЕН ЖЕРДЕ» ПОЭМАСЫНДА ОБРАЗ ҲӘМ СЮЖЕТ ҚУРЫЎ ШЕБЕРЛИГИНИҢ ЖАНРЛЫҚ СЫПАТТЫ АШЫЎҒА ТӘСИРИ - Мамбетов, Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2016)
In the article artictic image and plot composition of I.Yusupov’s poem «Where acacia blooms» have been analysed.